Da li je datum na transparentu razlog što nisu svi fudbaleri prišli da pozdrave srpske navijače? (VIDEO) (FOTO)

Pristalice Orlova nisu zaboravile meč na Ernst Hapel stadionu protiv Austrije, kada je naš tim imao bolju podršku od domaćina

Navijači Srbije, uglavnom oni koji žive i rade u Austriji, bodrili su Orlove na utakmici protiv Čilea u Gracu, a tom prilikom su iskoristili priliku i da ih podsete na meč protiv Austrije u Beču 6. oktobra 2017. godine.

Tada su naši navijači preplavili stadion Ernst Hapel u Beču, ali nisu imali priliku da se raduju, jer smo poraženi sa 3:2, u meču koji je kolo pre kraja kvalifikacija mogao da nam overi kartu za Rusiju.

Bila je to jedna od najgorih partija Srbije u kvalifikacijama, posle koje su krenule turbulencije, a kasnije i smena trenera Slavoljuba Muslina.

Očigledno je da tada i pojedini navijači nisu bili zadovoljni ponašanjem fudbalera Srbije, kojima, sudeći po transparentu koji su istakli na stadionu u Gracu, zameraju što ih nisu pozdravili na kraju.

Oni su taj transparent okačili na ogradu iza gola i tu je stajao sve vreme, a bio je istaknut i po završetku meča.

Neki od fudbalera očigledno nisu želeli ponovo da ih pozdrave prilaženjem do same tribine, već su, izuzev Baneta Ivanovića pokušali da to izvedu sa centra i da krenu u svlačionicu.

Tek nakon zvižduka, čim su se uputili ka izlazu, odlučili su se da se približe tribini i da pozdrave one koji su ih bodrili 90 minuta u Gracu. Tada je još samo Dušan Tadić prišao tribini i navijačima dao dres, dok su ostali pozdravili fanove ispred kaznenog prostora, a zatim se vratili u tunel.

VIDEO - Gde su Orlovi pogrešili protiv Čilea?

Navijači su zbog toga što su ih jedini maksimalno ispoštovali, skandiranjem nagradili Baneta Ivanovića i Dušana Tadića.

(Telegraf.rs)