Krunićeva umalo nokautirana na Rolan Garosu: Posle ovog udarca je čak tešila rivalku, sad je dobila veliko izvinjenje! (VIDEO)

Dve prijateljice su imale prilično uvrnut duel

Naša teniserka, Aleksandra Krunić, plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa predajom Darije Gavrilove, koju je čak tešila posle meča.

Pravi fer plej pokazala je Krunićeva, grlila je protivnicu koja nije mogla da nastavi duel zbog povrede.

- Strašno mi je žao što se ovo desilo, i dalje sam pod utiskom sa kraja meča. Ovakve situacije su, nažalost, meni više nego dobro poznate, i uvek vam je posebno žao kad se to desi nekome ko vam je zaista blizak... - iskrena je bila Aleksandra, koja ima duge i duboke prijateljske odnose sa Darijom.

Inače, na samom meču, Darija je umalo nokautirala našu igračicu, pošto je u jednoj adrenalinskoj razmeni nesmotreno odmerila udarac, ne videvši da loptica ide u glavu Aleksandri.

Bila je šokirana kada je videla šta je uradila, ali je Aleksandra imala dobar refleks, na vreme se izmakla i sprečila je bolan udarac. Pri tome je doduše i nezgodno proklizala i pala, ali se na sreću pridigla brzo i pokazala da nema povrede.

- Izvini, Aleksandra. Karma mi je vratila za ovo. Povreda kvadricepsa, nadam se da ću biti spremna za Vimbldon - poručila je Darija uz snimak zbog kog je morala da uputi reči izvinjenja.

VIDEO - Novak Đoković nakon što se plasirao za drugo kolo Rolan Garosa

(Telegraf.rs)