"Da više nikad nisam čuo ovo pitanje": Zverev pobesneo na konferenciji kao nikad i upozorio novinare

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački teniser ne želi da se više upušta u priče o sudskom slučaju sa bivšom devojkom

Printskrin: Youtube/Eurosport Tennis

Aleksander Zverev se plasirao u svoje prvo finale Rolan Garosa u karijeri, pošto je savladao Kaspera Ruda u polufinalu sa 3:1.

Zverevu nije bilo lako tokom ovog Rolan Garosa, imao je paklen žreb, koji je uključio i Rafaela Nadala već u prvom kolu, najtrofejnijeg tenisera u istoriji Rolan Garosa sa 14 pobeda.

Potom se mučio i kasnije u duelima sa Griksporom Runeom, Rudom... Ali je prebrodio sve.

Takođe, nije mu bilo lako ni van terena, jer se istovremeno odvijao sudski proces u Berlinu, gde ga je bivša devojka Brenda Patea tužila za fizičko nasilje.

Zverev nije bio u mogućnosti da bude na suđenju zbog igranja Rolan Garosa, ali se susretao sa problemima jer su ga mediji često na konferencijama pitali o tome, a pojedini su ga stavili na stub srama, poput Bena Rotenberga, koji deluje da je svu mržnju prebacio sa Đokovića na Zvereva na ovom Rolan Garosu.

I posle pobede nad Rudom i plasmana u finale Rolan Garosa, Zverev se suočio sa nezgodnim pitanjem o sudskom procesu u Berlinu, koji je odbačen.

- To je ono što znači odbacivanje slučaja. To je nevinost. Ne bi odbacili slučaj ako ste krivi. Na kraju, ne znam kakav vi prevod imate, ali to je ono što znači. Gotovo je. Idemo dalje. Nikad, ali nikad više ne želim da čujem novo pitanje o ovom slučaju. Odnosi se na sve - rekao je Zverev.

(Telegraf.rs)