Novak Đoković gleda "košmar" Rafaela Nadala na Rolan Garosu: Mnogi ovo nisu očekivali...

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac je u prvom kolu naleteo na Zvereva...

Foto: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Nemački teniser Aleksandar Zverev sastaje se sa Rafaelom Nadalom u prvom kolu Rolan Garosa, a ovaj meč sa tribina prati i najbolji sveta Novak Đoković. 

Srpski teniser vodio je tokom karijere žestoke duele sa Nemcem, a o kada je reč o Nadalu, jasno je da je uz Federera, to njegov najveći rival.

Španac je četrnaest puta osvajao pehar u Parizu, ali je sada na zalsku karijere, ali je šljaka u Parizu njegovo omiljeno mesto i ako negde može sada do rezultata to je baš ovde. Jasno je to i Novaku koji je došao na tribine "Filip Šatrije" stadiona kako bi ispratio ovaj duel.

Naravno, navijači su uslikali Noleta kako pomno prati dešavanja na terenu gde Rafa ne može da pronađe prepoznatljiv ritam i ubeldjivo gubi od Nemca. Naravno, baš to je slika na koju mnogi u Parizu nisu navikli kada je reč o čoveku koji ima 14 titula na Rolan Garosu.

Da podsetimo, Đoković je odmah po dolasku u Pariz otišao na trening, a tamo je sreo i svog starog znanca, Rafaela Nadala koji je već trenirao i pripremao se za svoj meč protiv Aleksandra Zvereva, dok će Novak igrati protiv Pjera Iga Erbera.

Ipak, njih dvojica su se sreli na terenu, potom je usledio zagrljaj, reklo bi se i slika godine, pošto je objektiv kamere uhvatio ovaj detalj.

(Telegraf.rs)