"Ima jak karakter na oca, ima potencijal da dogura daleko": Đoković biranim rečima podržao Olgu Danilović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je još jednom pokazao koliko utiče na mlade nade srpskog tenisa

Foto: Telegraf.rs, Tanjug/AP

Pored Novaka Đokovića, na turniru u Parizu, na čuvenom Rolan Garosu, od srpskih predstavnika je ostala i Olga Danilović, koja je dogurala do trećeg kola u ženskoj konkurenciji, gde će igrati protiv Ons Žaber.

Posle svog meča, Đoković se upravo dotakao i Olge, koja će igrati za novi najveći uspeh u svojoj karijeri na Grend slem turnirima.

Novak je na konferenciji za štampu posle svog meča istakao i da već godinama prati njen rad, napredak i da je uvek uz nju.

- Olgu pratim i podržavam uvek, svih ovih godina unazad i prijateljski i mentorski. Nisam je video jer igramo različitim danima, video sam dok je bila u kvalifikacijama, gde nije izgubila set u prva dva kola. Ja u nju mnogo verujem, primećujem da i ona više veruje u sebe. Ja sam joj lično govorio koliki potencijal ima, ima predispozicije da dogura daleko i ima jak karakter kao njen otac, znamo kakvu je karijeru imao. Taj šampionski gen je u njoj, samo je bitno da se kockice slažu u kvalitetan mozaik. Dolaziće rezultati, mora da vodi računa sa telom, imaće težak zadatak protiv Žaber, čitao sam njene izjave. Želim joj svu sreću.

(Telegraf.rs)