Tenis ima blistavu budućnost: Isplivala fotografija iz detinjstva Alkaraza i velikog Novakovog prijatelja

Reč je o Holgeru Runeu koji je napravio za sada najveću senzaciju na Rolan Garosu izbacivši Stefanosa Cicipasa

Foto: Tanjug/AP

Tenis se menja. Velika trojka koju čine Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer i dalje dominira, doduše bez Švajcarca koji je sada postao potpuno skrajnut pošto na terenu nije bio već neko vreme. Ipak, pre svega Nole čini sve od sebe da nastavi sa pisanjem istorije, a upravo danas će protiv Rafe pokušati da nastavi svoj put ka 21. Grend slem trofeju.

Međutim, opasnost sada već vreba sa svih strana. Mlade nade tenisa ustaju na noge, a najviše od svih priča se o neverovatnom Karlosu Alkarazu, koji pravi čuda od početka ove kalendarske godine. I svi su izgledi da će se uskoro naći na samom vrhu liste.

A kako stvari stoje, uskoro bi tamo mogao da dobije društvo u vidu neverovatnog Holgera Runea sa kojim smo imali priliku da se družimo i na Serbia Openu ovog aprila. On je juče napravio najveću senzaciju na Rolan Garosu izbacivši Stefanosa Cicipasa u četiri seta.

Poznati portugalski novinar, Žoze Morgado objavio je jednu njihovu fotografiju iz detinjstva. Ostavio je i zanimljiv komentar, ističući da se možda i među njima krije novi šampion.

- I dalje je ovo moguće finale Rolan Garosa 2022. godine - napisao je Morgado.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)