Rukometaši rukama i nogama vadili vozača iz kamiona! Neverovatne scene posle teške saobraćajne nesreće

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: JuGmedia

U susednoj Hrvatskoj se tokom jučerašnjeg dana dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su se zadesili i rukometaši kluba Bjelin Spačva iz Vinkovaca, zbog čega je njihova utakmica protiv Karlovca koja je bila planirana za 17.00 časova na kraju odložena.

Na svu sreću, ekipa nije direktno učestvovala u sudaru, ali su rukometaši i pored svega zadobili povrede, jer su pokušali da pomognu povređenima, prenosi Večernji list.

- Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške saobraćajne nesreće koju smo i sami za dlaku izbegli nismo na vreme uspeli da dođemo do Karlovca - napisali su na zvaničnoj stranici kluba.

Objašnjavaju da su njihovi igrači zadobili povrede ruke od razbijenog stakla, kada su vadili vozača kamiona, koji je bio povređen.

- Na otprilike pola puta do Karlovca svedočili smo prevrnuću kamiona direktno ispred nas. Odmah po nesreći naši momci su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspeli da probiju staklo i da ga izvuku iz kamiona pri čemu su i sami dobili povrede na ruci od krhotina stakla. Uz to smo vozaču pružili i prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo uspeli na vreme doći - rekli su iz kluba Bjelin Spačva.

Utakmica je na kraju odložena, a nove informacije o njenom održavanju i dalje nema. Trenutno je Spačva na četvrtom mestu sa šest bodova, dok je Karlovac sedmi sa dva boda.

(Telegraf.rs / Večernji list)