Kolaković posle prve pobede u kvalifikacijama za OI: "Zalečili smo rane..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naredni meč je u utorak od 6.00 protiv Egipta

Foto: MN PRess

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Tunis sa 3:0 u meču kvalifikacija za Olimpijske igre i tako došla do prve pobede.

Posle meča, selektor Srbije Igor Kolaković je izneo svoje utiske.

- Dobili smo lekciju od Turske, ne možemo više da se vratimo u taj meč. Moramo da idemo dalje. Protiv Tunisa smo to i uradili. Isto tako više se ne možemo vraćati ni u ovaj meč koji smo dobili, moramo da mislimo na idućeg protivnika. Pobedom smo malo zalečili rane, ali je svakako pred nama još dosta posla - rekao je Kolaković.

Naredni meč je u utorak od 6.00 protiv Egipta.

- Za igrače će biti korisniji. Mislim da igranje dva dana zaredom iscrpljuje, ali fizički su spremni moji igrači. Tokom slobodnog dana imaće obaveze samo u teretani, pa nas čeka meč protiv Egipta - kazao je Kolaković i dodao:

- Moramo biti sa ovom energijom i sa ovim fokusom kao danas. Naravno, Tunis je slabiji protivnik od Turske, ali danas je osetno bilo drugačije na terenu, lakše smo iograli i lakše osvajali poene. Egipat je prvak Afrike, Tunis nije, to je svakako kvalitetnija ekipa od Tunisa, pa će nam trebati jedan kvalitet više za pobedu protiv njih, nego danas.

(Telegraf.rs)