Provokacija Grobara iz Slagalice: Likovao zbog poraza svog "dželata", Delije, a onda se i pokajao

Arsenije je ponovo navukao gnev na društvenim mrežama zbog svojih ispada

Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal, kkcrvenazvezda.rs, kkpartizan.rs

Ovogodišnje izdanje "Superciklusa" u Slagalici je obeležio polufinalni duel između Arsenija Arsića i Alekse Stefanovića, gde je sve stiglo domete i navijačkih rivalstava, a "publika" je bila ta koja je sve podigla i na jedan veći nivo. Arsenije je poražen, ali ga je očigledno taj poraz i previše boleo, što je pokazao na društvenim mrežama.

Naime, Arsenije i Aleksa su se našli u polufinalnom duelu, koji je obeležila igra "Skočko", gde je Arsenije zbog svog navijačkog opredeljenja igru otvarao na jedan način, kada mu je Aleksa odgovorio i doslovno razgalio Tviter publiku.

Aleksa je kasnije slavio u tom duelu, dok je Arsenije naleteo i na ove osude od tviter publike, te je ušao u samo dublju svađu.  Veliko finale je donelo i bitku Alekse i Kristijana, gde miljenik crveno-bele publike nije uspeo da slavi, u poprilično tesnom i nezivesnom finalu je poražen, a Arsenije je sve dočekao i odmah "bocnuo" svog dželata.

- Ništa od titule ni ove godine - kratko je napisao Arsenije aludirajući na još jednu navijačku pesmu crno-belih.

Printskrin: Twitter / arsenije_arsic

Publika je brzo negodovala, rekavši da ovo nije nimalo sportski, niti lepo od njega, s obzirom na to da likuje zbog poraza svog protivnika.

Arsenije je brzo obrisao tvit, potom i objavio drugi u kom se izvinjava, pravadajući se "alkoholisanim" stanjem, međutim, društvene mreže su nešto što ne praštaju greške.

Na kraju je Arsenije nagrađen sa 250.000 dinara za svoj plasman u Slagalici, Aleksa je zaradio 500.000, dok je pobednik zaradio čak 1.000.000 dinara.

Podsetimo, čak je i Slagalica "bocnula" o jednom pitanju, a to možete pogledati ovde.

Video: Novogodišnji intervju sa Gordanom Petrićem: O fudbalu i životu i borbi sa rakom kože

(Telegraf.rs)