Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja održava se u Beogradu: Da Srbija počne da vežba

Posetioci će moći da besplatno slušaju radionice i seminare posvećene vežbanju, zdravlju i ishrani

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Beogradu će, 14. i 15. oktobra 2022. godine, biti održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja – BELFIS.

Sajam BELFIS je najveći događaj ove vrste u regionu, sa mnoštvom velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa koji su ugovorili ekskluzivne nastupe. Očekuje se dolazak više od 10.000 posetilaca iz zemlje i regiona.

- Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i velnes i dostupna je svima – amaterima, kao i profesionalcima. Tokom dva sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama - kaže Miloš Bunić, direktor Belfisa.

Miloš Bunić, direktor BELFIS-a Foto: Dragutin Stojmenović

On dodaje da će u hali 5 biti veoma atraktivnih stvari od podijuma za vežbanje, meidicinskog punkta za proveru zdravlja i mnoog toga:

- Više od 60 aktivacija uživo u sedam zona, kao i prezentacije vezane za fitnes, velnes, bodibilding, ali i XII Evropski fitnes kongres, seminari i predavanja vrhunskih stručnjaka biće dostupni tokom trajanja sajma. Pokrivajući više od 3.000 m² sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona - objasnio je Bunić.

(Telegraf.rs)