Šta uradi, crna ženo? Navijačica upala na stazu, izazvala jedan od najvećih incidenata na "Turu"

Biciklisti su padali jedan preko drugog posle krajnje neverovatnog poteza ove žene tokom prve etape najčuvenije biciklističke trke

Printskrin: Twitter/ cyclingreporter/Julio_Deluxe

Najpoznatija biciklistička trka na svetu "Tur de Frans" počela je danas etapom od Bresta do Lendernoa u Francuskoj, ali je malo ko danas uspeo uopšte da se fokusira na plasman, na to ko je bio prvi, ko drugi, ko iza i tako dalje, rezultati su gotovo pali u drugi plan, jer je otvaranje "Tura" obeležio karambol takmičara kakav se retko viđa.

A za sve je kriva jedna žena, koja je, u želji da pred TV kamerama pošalje poruku ispisanu na kartonu, zakoračila na asfalt više nego što je trebalo, i napravila grešku života.

Pomenuta je uletela u putanju u tom trenutku vodećeg bicikliste Tonija Martina, iz ekipe "Jumbo", on je pokušao da je eskivira, ali nije uspeo, pa se srušio na beton, posle čega je nastao potpuni haos na stazi.

Iza Martina su kao snoplje krenuli da padaju i ostali takmičari, van kontrole i balansa, jedan preko drugog, pored drugog, u jednom trenutku formirala se gomilica palih biciklista. Nekolicina njih je ostala ugruvana sa vrlo bolnim povredama i razderotinama od glave do pete.

Trka je morala da se prekine.

Pogledajte neverovatan prizor iz Bresta na startu "Tur de Fransa".

Pogledajte i kako je došlo do incidenta na stazi. Žena u žutom je zakoračila na ulicu potpuno nesvesna da je ušla u putanju biciklistima. Nema informacija da li je i dotična pretrpela povrede, ali čini se da je uspela da prođe neočešano iz sudara.

Video: Šahovnica se uvukla u pozadinu: Hrvatska navijačica objavila nikad vrelije snimke, mrda napred nazad

(Telegraf.rs)