Da ti se srce istopi: Ovako su izgledali naši bronzani košarkaši u detinjstvu, neke nikada ne biste prepoznali

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Preslatke fotografije naših sjajnih momaka

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Nema ko se jutros nije obradovao pobedi košarkaša Srbije nad Nemačkom i osvajanju bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Zaslužili su naši momci i ono najsjanije odličje, ali i ova bronza sija kao zlato, baš kao njihovi osmesi po završetku današnje utakmice.

Time je zatvoren još jedan uspešan olimpijski ciklus, pošto su se naši momci nakon srebra na Svetskom prvenstvu u Manili domogli i olimpijske bronze sa naravno velikom željom da se ta medalja i pozlati na Eurobasketu narednog leta u Finskoj, Kipru, Poljskoj i Letoniji, gde će ono biti održano.

A isti ti osmesi sijali su na licima naših košarkaša i kada su oni bili sasvim, sasvim mali. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija naših reprezentativaca kada su oni bili tek mališani koji su počeli da sanjaju o košarkaškim visinama i uspesima.

Fotografija se naravno gigantskom brzinom proširila društvenim mrežama, a korisnici komentarišu da neke naše igrače jednostavno ne bi prepoznali, dok se pojedini nisu gotovo nimalo promenili poput Alekse Avramovića, Vanje Marinkovića, Ognjena Dobrića, Nikole Milutinova, pa i Nikole Jovića.

Sa druge strane, svi su se ponovo sa osmehom podsetili fotografije Nikole Jokića u dukserici Denver Nagetsa, a ređali su se komentari ko je od koga slađi.

Šta vi kažete?

(Telegraf.rs)