Drašović pred finale sa Hrvatskom: "Sanjamo ovaj meč od početka karijere..."

L. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Delfini imaju priliku da osvoje zlato na OI

Foto: Tanjug/AP

Vaterpolisti Srbije imaće priliku da se okite zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama. Delfini će se u finalnom susretu sastati sa Hrvatskom, a on je na programu u nedelju od 14 časova.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneli su vaterpolisti Srbije, Nemanja Ubović i Radomir Drašović.

"Važno je samo da tim pobeđuje. Verujemo jedni drugima. Znamo da će ciljevi doći, samo je trebalo da budemo strpljivi. Meni je ovo prvo finale, a nekima će to biti drugo ili treće. Svi zajedno ćemo juriti svoje snove i nadam se da ćemo to ostvariti - naglasio je Ubović.

Radomir Drašović izjavio je da je tim zreliji i spreman da pobedi Hrvatsku, posle dva uzastopna poraza.

"Došao je taj dan i utakmicu koju sanjamo od početka karijere. Prošli smo dugačak put. Nismo se opustili, bićemo na 200 posto protiv Hrvatske. Imaju zavidan nivo u nokaut fazi, pokriveni su vrhunskim igračima, centrima, sa dva levoruka igrača. Imali smo poslednjih godina poraze, sada smo zreliji i spremniji da im vratimo na najbolji način u finalu Igara - rekao je Drašović.

Vaterpolisti Srbije će tako igrati treće uzastopno finale na OI, pre tri godine u Tokiju bili su bolji od Grčke, dok su 2016. u Rio de Žaneiru pobedili upravo sutrašnjeg protivnika.

(Telegraf.rs)