"Volim da se igram s vatrom": Bogdanović rekao zašto je gledao u Karmela Entonija i slavio na meču protiv SAD

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Od kapitena - kapitenski

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Srbije je došla do bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Orlovi su bili bolji od Nemaca u meču za medalju sa 93:83, čime su i došli do odličja nakon poraza u polufinalu od strane SAD-a.

Srbija je igrala i u grupi protiv Amerike, a potom su još jednom naišli na njih pre finala. Žreb je tako hteo, a Srbija je dala sve od sebe da dođe do pobede u tom meču, međutim, čak ni to nije bilo dovoljno jer je nedostajalo još "nešto malo".

Ipak, na kraju se Srbija zadovoljila broznanim odličjem. Tokom tog duela protiv Amerike, nekako je mnogima u oko upala reakcija Bogdana Bogdnaovića nakon jedne trojke kada je gledao u Karmela Entonija i slavio u njegovom stilu.

Upitali su Bogdana upravo o tom potezu i na konferenciji posle Nemačke.

- Ako me poznajete, znate da ja uživam u igri, uvek se takmičim. Igram se sa vatrom. Radio sam to i pre mnogo vremena, znam da neko misli da je provokacija, ali to je za mene uživanje. Uživanje, a čak i poštovanje prema njemu (Karmelu), jer da imamo njega ovde kao legendu... To je čast i nemam ništa osim poštovanja za njega - rekao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)