Džoel Embid šokirao izjavom! Želi da napusti reprezentaciju SAD i Drim tim?

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaje da se vidi o čemu je tačno reč

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Džoel Embid jedan je neomiljenijih ličnosti i važi za "negativca" u Parizu, a posle meča i pobede nad Srbijom nastavlja da podiže buru i provocira navijače. 

Naime, Embid se pominjao kao potencijalni reprezentativac Kameruna, skoro da je promovisan u košarkaša Francuske, a onda je odlučio da nastupa za tim SAD-a.

Od početka igara, navijači u Parizu mu zvižde, a on je prihvatio ulogu negativca tokom svog boravka u Lilu i Parizu, i često je uzvraćao provokacijama.

Tako, najnovija izjava Embida, kako prenose mediji u SAD-u, podigao j enjegove provokacije  na viši nivo.

On je iznenadio brojne navijače izjavom koju je preneo Ron Kroičik iz "San Francisco Chronicle", a u kojoj navodi e da možda više neće predstavljati tim SAD na Olimpijadi 2028. godine u Los Anđelesu.

- Bilo je to dobro iskustvo. Bilo je teško biti daleko od kuće i porodice nekoliko nedelja. Ali grupa momaka koju imamo učinila je to lakšim. Pariz je sjajan grad, a sledeći je LA. Možda neću biti sa timom SAD, možda ću biti sa Kamerunom - rekao je Embid, a mediji prenose da je najverovatnije reč o šali i provokaciji.

(Telegraf.rs)