Ovako su albanski mediji ispratili poraz Srbije od Amerike, sada su odmah objavljivali svoje izveštaje

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

A kada je Đoković pobedio u finalu, nije ih bilo

Foto: Tanjug/AP

Uvek je zanimljivo videti šta pišu albanski mediji posle mečeva naših predstavnika ne samo na Olimpijskim igrama, nego i generalno. Bili smo svedoci da je samo jedan jedini medij objavio izveštaj finala Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, te osvajanje zlatne medalje najboljeg na planeti za Srbiju. 

Ali sada kada je Srbija dramatično izgubila od Amerike, sada su skoro svi rešili da objave izveštaj sa meča i uglavnom je postavljen jako visoko na naslovnicama.

Portal Telegrafi objavio je izveštaj pod naslovom "Sa spektakularnim i fenomenalnim povratkom, SAD pobeđuje Srbiju i odlazi u finale Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine".

Konstatuju da je "Srbija vodila ceo meč, ali da je SAD igrala fantastično u poslednjih deset minuta".

Portal "Koha" je objavio izveštaj pod naslovom "SAD prolazi u finale posle neverovatnog povratka protiv Srbije", dok portal Zeri nema izveštaj o ovom meču, a interesantno je da ga za sada nije objavio ni portal Gazeta Sport Ekspres.

Albanski "ABC" je konstatovao da "SAD nije razočarala", a Panorama nije obratila pažnju na glavni događaj večeri na Olimpijskim igrama, tako da ni tamo nismo pronašli izveštaj sa utakmice.

(Telegraf.rs)