Đoković posle zlata "naleteo" na jednu od najvećih sportskih legendi Francuske ikada, pa ispao pravi car

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin se sastao sa jednom od najvećih legendi tekvondoa

Foto: Instagram / France Judo / Printscreen

Obradovao nas je sve Novak Đoković prošlog vikenda kada je pobedom nad Karlosom Alkarazom u finalu Olimpijskih igara doneo Srbiji drugu zlatnu medalju, a ispostaviće se da je to za sada poslednja, pošto niko od naših sportista nije uspeo da se nadoveže na njegov, ali i uspeh Zorane Arunović i Damira Mikeca.

Na društvenim mrežama pojavio se interesantan video snimak koji je podelila Džudo federacija Francuske, a na kojoj se vidi da se Novak posle finalnog meča susreo sa jednom od najvećih legendi sporta Francuske ikada, Tedijem Rinerom.

Francuz je uspeo da osvoji zlatnu medalju u kategoriji preko 100 kilograma u džudou, a da uzme još jedno zlato u timskom nadmetanju sa saborcima i saborkinjama iz svoje zemlje, tako da je nastavio fenomenalan niz.

On je bio zlatni na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. godine pre toga u kategoriji preko 100 kilograma, a u Tokiju je uzeo timsko zlato. Ima i dve bronze iz kategorije 100+ iz Pekinga i Tokija.

Kada je video Đokovića, Francuz nije krio oduševljenje, a Novak je nakon lepih reči sa Rinerom, odlučio da zajedno ispozira sa zlatnom medaljom i da pokaže kakav je car.

Francuz i Đoković su se srdačno zagrlili, a slike su obišle društvene mreže.

(Telegraf.rs)