Otkrivena velika misterija Olimpijskih igara: Osvajačica medalje otkrila zašto nosi bizarnu masku

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

On je na OI u Tokiju uzela srebro, sada se takmiči i u Parizu

Foto: AP/Tanjug

Ukoliko ste možda gledali takmičenje u bacanju kugle na Olimpijskim igrama, definitivno ste mogli da primetite sportistkinju koja nosi crnu masku i ima zelenu i ljubičastu kosu!

U pitanju je Amerikanka Rejven Saundeers koja je i u Parizu nastavila da nosi masku Hulka po kojoj je postala prepoznatljiva ranijih godina.

Rejven je osvajačica srebrne medalje na OI u Tokiju, baš tada je i nosila ovu masku prvi put, a u razgovoru za "Yahoo Sports" je otkrila da maska u neku ruku odvraća i druge sportiste i povećava koncentraciju i samoinicijativu.

Foto: AP/Tanjug

- Volim da budem svoja najveća podrška. U početlu, slično Hulku, bilo mi je teško da napravim razliku između "dve strane". Bilo mi ej teškod a kontrolišem kada je Hulk izašao, a kada nije izašao - rekal je Amerikanka i dodala:

- Ali kroz svoje putovanje, posebno baveći se mentalnim zdravljem i sličnim stvarima, naučila sam kako da se delim, na isti način na koji je Brus Baner naučio da kontroliše Hulka, naučila sam kako da pustim Hulka da izađe u pravim trenucima i na taj način mi daje i znak duševnog mira. Ali kada je Hulk izašao, Hulk je razbijao sve što je trebalo da se razbije.

Ipak, Sondersov put u Pariz, pošto je debitovala u Riju pre Tokija, nije bio lak. Godine 2021, senzacija u bacanju kugle rekla je za "Action 5 News" da su samoubilačke misli povremeno bile nadmoćne.

(Telegraf.rs)