Stiv Ker pred meč sa Srbijom: Pretpostavljam da će Jokić igrati 40 minuta, šta drugo imaju u rukavu?”

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li nas potcenjuje?

Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Srbije u utorak su obadovali naciju fenomenalnom pobedom protiv Australije (95:90) posle minusa od 24 poena, ali vremena za razmišljanje o tom meču nema jer je u četvrtak već zakazan novi izazov na Olimpijskim igrama.

Orlovi će protiv najtežeg mogućeg rivala Amerike igrati za finale, a sve osim pobede našeg protivnika bilo bi iznenađenje. Prostora za nadu svakako da imamo!

Selektor Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker na raspolaganju ima maltene dvanaest jednakih igrača, dok je kod Svetislava Pešića situacija takva da je timski duh neophodan kako bi se porazio individualni kvalitet rivala.

Upravo je trener Golden Stejt Voriorsa i našeg protivnika ubeđen da najveća opasnost preti od Nikole Jokića, ali nije siguran da li bi zbog nečega još morao da brine.

- Ne smemo se uspavati samo zato što smo ih dva puta pobedili. Moramo biti spremni za njihov najbolji napor. Moramo razmišljati o tome šta će raditi drugačije. Jokić, pretpostavljam da bi mogao igrati 40 minuta. Šta još imaju u rukavu - upitao je Ker.

Duel Srbije i Amerike na programu je četvrtak od 21 časa.

(Telegraf.rs)