Vezista Čuke pričao o Zorani Arunović i Noletu: "Pre meča smo gledali Novaka Đokovića, da sam bio sam..."

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je heroj svog kluba protiv Vojvodine

Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog su slavili protiv Vojvodine u trećem kolu Superlige Srbije sa 3:1, a najbolji pojedinac ovog meča je bio Stefan Kovač koji je postigao prvi i treći gol na ovom meču. Brđani sada imaju sedam bodova.

On je nakon meča istakao i da su za sada na dobrom skoru.

- Iz tri meča, nije loš skor. Mogu da kažem da sam zadovoljan, ali sigurno ostaje žal za dva ispuštena boda u Senti protiv Spartaka. Raduje me da smo podigli nivo igre, da smo kao grupa na višem nivou i to se vidi na terenu. Takođe, najvažnije od svega je da imamo prostora za napredak i da ova ekipa tek treba da bude na vrhuncu kad to bude najbitnije. Došlo nam je po završetku priprema još nekoliko pojačanja, poseduju kvalitet i svako od njih je dobrodošao u našu ekipu, zajedno možemo do ostvarenja ovosezonskih ciljeva.

Pohvalio je Kovač i ekipu Vojvodine.

- Jesu izašli u kombinovanom sastavu, mi smo na svojoj koži najbolje osetili prošle sezone kako je igrati na tri fronta. Opet, Vojvodina je dovoljno kvalitetna, oni će nam svakako biti jedan od najvećih konkurenata za plasman u Evropu ove sezone. Zbog toga ova pobeda dobija na značaju, ali vredi samo tri boda, baš kao i svaka druga.

Između ostalog, on se dotakao i činjenice da je Zorana Arunović bila gost na ovom meču. Takođe, on je poslao Đokoviću.

- Svaka joj čast na svemu što je postigla, prijatno smo se iznenadili kad smo čuli da je navijač Čukaričkog. Ona je olimpijska šampionka i sigurno nas je njeno prisustvo dodatno motivisalo. Obradovala nas je u Parizu, a moram da kažem da smo prethodno, pred polazak na utakmicu, svi gledali i finalni meč Novaka Đokovića. Verujte mi, da sam bio sam, zaplakao bih od sreće u trenutku kad je osvojio zlatnu medalju.

(Telegraf.rs)