Ko je lepotica koju je Duplantis poljubio posle svetskog rekorda: Uz nju je lako biti najbolji ikada!

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mondo uvek ima njenu podršku

Foto: VEGARD GRŘTT/BILDBYRĹN/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atletika kao jedan od najpraćenijih i najzanimljivijih sportova na Olimpijskim igrama nam svakog dana donosi nešto novo i još uzbudljivije, a prethodne večeri smo ispratili novi svetski rekord Armanda Duplantisa.

Švedski atletičar je deveti put u karijeri uspeo da pomeri najbolji planetarni rezultat i postavio marginu na 6.25 metara. Verovatno najdominantniji sportista u istoriji svoje discipline je tako dokazao da se upornim radom može pospešiti veliki talenat.

Popularni Mondo je nakon skoka odmah otrčao u zagrljaj svoje devojke Desire Inglander kao što to uvek i čini i sa njom je najpre proslavio veliki uspeh. Mada je i ona navikla da je momak na taj način "iznenađuje".

Desire ima 22 godine i bavi se manekenstvom, a u vezi sa Duplantisom je četiri godine. Na svakom takmičenju prati svog dečka i pruža mu podršku iz prve ruke, a svojom lepotom privlači radoznale poglede.

Mi želimo Armandu i njoj puno sreće i ubuduće, posebno jer je Šveđanin uvek rado viđen gost u Beogradu, pa je tako prethodne večeri odgovorio na pitanje reportera Telegrafa i podsetio se kako je nakon obaranja rekord u Beogradu 2022. na Svetskom dvoranskom prvenstvu popio rakiju direktno iz bureta.

(Telegraf.rs)