Šou Hrvatice u miks zoni posle bronze: "Drago mi je kad vidim kako su se protivnice us*ale kad bacam"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sandra Elkasević bila je rečita za hrvatske medije

Foto: Tanjug / AP

Hrvatska atletičarka, Sandra Elkasević uspela je da osvoji novu medalju na Olimpijskim igrama, pošto joj je pripalo bronzano odličje u disciplini bacanje diska u Parizu sa daljinom od 67,51 centimetara, koliko je imala i Bin Feng iz Kine, ali je Kineskinja imala bolji drugi hitac zbog čega joj je pripalo srebro.

Uprkos svemu, sa mnogo pozitive je Sandra izašla pred hrvatske medije, a njoj je ovo inače treća medalja sa Olimpijskih igara.

- Nakon dva zlata, treća medalja, bronzanog sjaja, presrećna sam, malo tužna, nije ista situacija kao u muškoj kugli gde se deli rezultat. Ja sam malo možda kalkulisala, jer sam išla na preko 67 metara. Uvek idem na najjače, idem i na više od toga. Treća medalja, nije bitno kojeg sjaja, kad imaš dva zlata, lakše je govoriti. Ovo je moja pobeda, pobeda posle gubitka postolja iz Tokija. Nisam prestala da verujem u sebe, osvojila sam mnogobrojne medalje, 12 godina nakon Londona, nakon 2012. godine sa medaljom oko vrata. I dan-danas, do zadnjeg mog hica, sve su one strepele, što se retko koji sportista može pohvaliti.

Energija koju poseduje Sandra Elkasević je neverovatna...

- Nema nijedna energiju koju imam ja. Samo mi je žao što posle 67 metara nisam recnula i 68,5, onda bi se mnoge tu ugasile. Malo sam se mučila sa tim. A gledajte, ti kineski projektili mogu svašta da nanišane. Pustila sam ih danas da pobedim, ali mi cure to ne daju. 

Imala je i pomalo komičnu izjavu na račun protivnica danas.

- Ja sam znala da su one spremne. Ja imam iza sebe godine medalja, neka se nije ni rodila kada sam ja 2012. godine uzela tu medalju, tako da meni je samo drago kada ja dođem tu i kada vidim da su one, da ne budem prosta, usr*le kad ja bacam. I opet je ona dupla olimpijska pobednica, moram otići u Los Anđeles da branim to. 

(Telegraf.rs)