Ovo će izazvati buru u Švajcarskoj: Legendarni rival priznao Đokoviću da je GOAT

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Vavrinka

Foto: Ivica Veselinov/OKS

Švajcarski teniser Sten Vavrinka jedan je od onih koji su javno čestitali Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na Olimpijksim igrama!

Vavrinka se javio nedugo nakon Đokovićevoig trijumfa protiv Karlosa Alkaraza i u komentaru na Noletov post ostavio je komentar koji će izazvati buru u Švajcarskoj.

Naime, Vavrinka je ostavio Noletu tri emotikona, a jednim je poručio da je Srbin GOAT - što se Švajcarcima verovatno neće svideti zbog Rodžera Federera.

Printskrin: Instagram/stanwawrinka85

Međutim, i Vavriniki je jasno, kao i svima, da je Đoković daleko ispred Federera po dostignućima. Bolji je u međusobnim duelima, ima više Grend slem titula, osvojio je sve što je moglo da se osvoji, dok Novak, za razliku od Rodžera, sada ima i taj zlatni slem.

Inače, govorio je Sten u februaru ove godine o velikoj trojci tenisa.

- Ja sam veoma ponosan na sve što sam ostvario. Srećan sam što sam imao priliku da igram protiv trojice najboljih u istoriji. Đoković, Nadal i Federer su najbolji teniseri koje sam ikada video. Bilo je vrlo izazovno boriti se protiv njih, a u isto vreme i velika satisfakcija. Đoković je ispred svih u svim statističkim kategorijama.

(Telegraf.rs)