Ranije je zvala Novaka plačljivko, sada mu je jedna od najlepših teniserki sveta među prvima čestitala zlato

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pratila je meč i pored svojih obaveza

Novak Đoković je u nedelju još jednom pokazao ko je pravi "GOAT" i olimpijskim zlatom zatvorio jedino poglavlje u svojoj karijeri koje još do sada nije uspeo da okonča.

Interesantno je i to da teniski turniri nisu otišli na pauzu za vreme trajanja Olimpijskih igara, pa je tako veliki broj igrača i igračica uzeo učešće u Vašingtonu, ali i na takmičenjima nižih kategorija. Zbog toga mnogi nisu bili u prilici da isprate sva dešavanja u Parizu, ali ona jeste.

U danu kada su se OI u tenisu završile, Eženi Bušar se vratila na teren po drugi put ove godine i u prvom susretu od maja meseca i takmičenja u Zefirhilsu poražena je od Mojuke Učiđime sa 2-1.

Nekoliko sati pre okršaja sa Japankom Kanađanka je pratila dešavanja na stadionu "Filip Šatrije" i bila je jedna od prvih poznatih ličnosti koje su čestitale Noletu na osvajanju zlata.

- Mnogo, mnogo, mnogo sam srećna zbog tebe - stoji u komentaru Bušarove.

Foto: Printskrin / Instagram

Kanađanka je trenutno tek 523. na listi iako je nekada bila u top deset, a u centru pažnje je češće bila zbog svog izgleda u poslednje vreme. Podsetimo da je pre nekoliko godina Novaka nazvala plačljivkom uz pozitvne reči o Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

(Telegraf.rs)