Muž preminule Bobane Veličković se oglasio nakon medalje Zorane Arunović: "Moju radost presecala je i tuga..."

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Hvala im za nezaborav i poštovanje", poručio je Miroslav

Foto: Instagram/bobana.velickovic

Emotivno je Zorana Arunović proslavila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i istu je nsšto kasnije još emotivnije posvetila preminuloj koleginici Bobani Momčilović Veličković!

Njih dve su bile velike prijateljice, zajedno su predstavljale Srbiju na velikim takmičenjima, ali je Bobana 2020. tragično preminula u 30-godini, nedugo nakon što je rodila sina Vukašina.

Upravo se njen suprug Miroslav oglasio tokom dana i zahvalio Zorani što nije zaboravila Bobanu u tako važnom trenutku.

- Kada sam čuo da su Zorana i Mikec osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, radovao sam se kao i svi. Moju radost je, ipak, na momente presecala i tuga. Preda mnom su bile slike moje Bobane sa evropskih i svetskih takmičenja. Čitav naš, zajednički, život - rekao je Miroslav za "Novosti" i dodao:

- A, kada je Zorana kroz suze kazala da najsjanije olimpijsko odličje posvećuje i Bobani, oborile su me emocije. I zbog moje supruge koja nije zaboravljena. I zbog Zoranine ljudskosti. Pokazala je ono što je danas istinska vrednost - biti čovek zahvalan za prijateljstvo i kolegijalnost koji su naš streljački sportski tim krasili i dok je Bobana bila njihov deo. Hvala im za nezaborav i poštovanje.

(Telegraf.rs)Mo