"Stalno izjave i obećanja, dosadili smo ljudima": Atanasijević želi borbu do poslednje kapi znoja sa Kanadom

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbojkaška reprezentacija ima još jednu priliku za prolaz dalje

Foto: Tanjug/AP

Odbojkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je poražena od ekipe Slovenije sa 3:0 (25:21, 25:19, 25:19) u meču drugog kola grupe A na Olimpijskim igrama u Parizu.

Posle drugog poraza na odbojkaškom turniru reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević je izneo svje utiske:

- Užasna partija sa naše strane. Slovenci su bili maksimalno spremni, za razliku od nas. Odigrali su neverovatno, ne samo u fizičkom smislu, nego i tehničkom. Malo su grešili, tačno su znali kako da se kreću u odnosu na našu igru i nadigrali su nas u vsakom elementu.

- Izuzetno nam je žao zbog ovog poraza. Ostala nam je još jedna utakmica koju moramo da dobijemo ili maksimalnim rezultatom, ili 3:1. hajde da probamo da naučimo iz poraza i da pokušamo da nastavimo takmičenje u četvrtfinalu.

Ovoga puta, Atanasijevič je imao nešto drugačiju poruku za navijače.

- Verujem da smo dosadili ljudima. Stalno izjave, stalno obećanja... Ljudi imaju svoje probleme. Hajde da probamo da damo maksimum i da nemamo za čime da žalimo posle meča koji igramo za četvrfinale. Moramo da se još potrošimo. nema lakih mečeva na olimpijadi. Kada se završi utakmica da budemo iscrpljeni i da nam treba tri dana da se oporavimo - istakao je on.

(Telegraf.rs)