AQUA VIVA SPORT - Vaš idealan saveznik za aktivan životni stil

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

U današnjem svetu, gde se svakodnevno ubrzano krećemo i balansiramo između brojnih obaveza u toku dana, održavanje aktivnog životnog stila postaje važan faktor u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja

Foto: Promo/ aqua viva

Bilo da ste na trčanju, u teretani, ili jednostavno volite aktivan životni stil, Aqua Viva Sport izotonici vam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, omogućujući brz povratak u formu i spremnost za nove izazove.

Prateći trend koji izotonici imaju u svetu, Aqua Viva Sport pred potrošače donosi izotonike sa naprednim sistemom elektrolita i minerala koji pomažu u hidrataciji, povećanju izdržljivosti organizma tokom fizičke aktivnosti i bržem oporavku mišića.

Zato je ovaj sveobuhvatan portfolio izotonika idealan saveznik svima onima koji su aktivni, žive život u formi, i uživaju u svakom danu.

Aqua Viva Sport izotonici dostupni su u tri osvežavajuća ukusa: Restart sa ukusom limuna i grejpfruta, Refresh sa ukusom narandže i marakuje, i Reboot sa ukusom kivija i jagode, kao najnoviji član ovog tima.

Osim toga, Aqua Viva Sport vode su dobro poznate i među profesionalnim sportistima i rekreativcima, koji ih biraju zbog posebno formulisanih kombinacija minerala i elektrolita, koje poboljšavaju hidrataciju i pružaju energiju tokom fizičke aktivnosti.

Jer, život je sport, a uz Aqua Viva Sport ste uvek deo pravog tima!

(Telegraf.rs/PR)