Sara Ćirković zagrmela nakon ispadanja sa OI: "Sudije nisu bile fer, oštetili su me!"

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Smatra da je pobeda bila njena

Foto: Tanjug/BSS/Dragana Stjepanović

Jedna od najperspektivnijih srpskih bokserki Sara Ćirković juče je ostala bez plasmana u narednu fazu, nakon što je poražena od Jutamas Džitpong sa Tajlanda.

Ona je napisala opširnu poruku na Instagramu, gde se zahvalila, svojim ljudima i istakla da sudije nisu bile fer.

- Moje putovanje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024 se završilo. Ne mogu rečima opisati koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da verujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara. Smatram da sam juče uradila sve što je do mene i sve što je apsolutno bilo potrebno da odnesem pobedu. Nažalost, sudije nisu bile fer. Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san. Samo ću to reći. Videla sam sebe na postolju sa medaljom oko vrata. Sanjala sam to, verovala čvrsto. Ovaj put nije bilo dovoljno.

Na kraju je poslala poruke zahvalnosti...

- Nemam šta da dodam sem da se zahvalim svima na podršci, zaista sam imala veliki vetar u leđa, hvala puno mojim ljudima. Bilo kako bilo, verujem da će sve jednog dana biti na svom mestu, jer nikad ne možemo biti sigurni na koji dobar put će nas loša sreća dovesti. I uvek, hvala Mu na svemu - napisala je Sara na Instagram profilu.

(Telegraf.rs)