Lesor priprema Nilikinu za Partizan: "Ako misliš da je ovo danas glasno, čekaj da vidiš Grobare"

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Doći će spreman u crno-bele...

Foto: Panoramic / Sipa Press / Profimedia

Košarkaši Francuske su na otvaranju Olimpijskih igara uspeli da savladaju motivisane Brazilce sa 12 poena razlike, a nakon utakmice pred medije je izašao Matijas Lesor.

On je spomenuo jedan razgovor sa Frenkom Nilikinom, novim igračem Partizana i pričao je kako ga sprema za dres crno-belih i bučne Grobare.

- Upravo sam rekao Franku Ntilikini, misliš li da je ovo glasno, na šta mi je on potvrdno odgovorio. Samo sam mu dodao “Videćeš sledeće sezone…” Atmosfera je bila stvarno sjajna, malo drugačija nego na utakmicama Evrolige. Nije bila, da tako kažem, neprijateljska. Bilo je glasno, navijači su nas bodrili…Sve u svemu, sjajno - rekao je Matijas Lesor.

Komentarisao je nastup i partiju Viktora Vembanjame.

- Bilo je neverovatno, a on je jedan od najboljih igrača na svetu. Znamo koliko je važan za nas, kao i to koliko je važno da ga pronađemo u pravoj poziciji. Večeras je bio ključna figura za naš tim, nadamo se da će nastaviti u istom ritmu - dodaje Lesor.

Objasnio je kako gledaju igrači Francuske na njihov nacionalni tim.

- Ne vidimo sebe kao favorite, već kao autsajdere. Sjajno bi bilo biti prvi u grupi, ali mora da se ide utakmica po utakmicu. Videli smo kako sve to može da izgleda u pripremnom periodu. Samopouzdanja imamo koliko se može imati, važno je da se ide korak po korak - zaključio je Lesor.

Francuzi su trenutno na skoru od 1-0 u grupi B kao i Nemci, dok još uvek za pobedu ne znaju Brazil i Japan.

(Telegraf.rs)