Đoković u društvu NBA šampiona, osvajača LŠ i jedne od najprovokativnijih sportistkinja sveta - noć pred OI

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Gala veče nije moglo da prođe bez srpskog tenisera

Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Takav događaj, kao što je gala veče "Luj Viton Fondacije" u Parizu, naravno da će privući i najveće sportske zvezde - sadašnje i bivše - među kojima je bio i Novak Đoković!

Već smo pisali o tome kako se popularna američka glumica Zendaja oduševila kad ga je videla, razmenili su i nekoliko reči, dok je Đoković vreme na ovom događaju iskoristio da se druži i sa ostalim velikim imenima svetskog sporta.

Tako je malo "čavrljao" sa Didijeom Drogbom, nekadašnjim igračem Čelsija i ovajačem Lige šampiona, pa je stigao i da se fotografiše sa bivšom NBA zvezdom Tonijem Parkerom.

- Novak je za mene jedan od najboljih sportista ikada, u svakom sportu. Definitivno ga možete uporediti sa Majklom Džordanom. Ja ga veoma poštujem - rekao je Parker.

Zatim, Nole se fotkao i sa Lebronom Džejmsom koji će u grupnoj fazi OI igrati protiv selekcije Srbije. Podsetimo, Orlove ćemo protiv "drim tima" gledati u nedelju popodne.

S njima u društvu je bila i Lindzi Von, američka skijašica koja je jedna od najprovokativnijih sportistkinja sveta. Takođe, video se i sa Serenom Vilijams, jednom od najboljih teniserki ikada.

U nastavku možete pogledati kako je to izgledalo u četvrtak veče u Parizu:

(Telegraf.rs)