Biće i Delija u kopu sa Napolitancima! Italijani najavljuju bratski spektakl, navijači Zvezde su već stigli i vrhunski su ugošćeni

Italijani najavljuju veličanstvenu utakmicu

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Napoliju u sredu od 21.00 u 5. kolu Lige šampiona, a u Italiji se očekuje prijateljski doček za Delije.

Italijanski mediji su već kontaktirali i predsednika FK Crvena zvezda Svetozara Mijailovića, koji je najavio dolazak velikog broja navijača za Radio Kis Kis Napoli.

- Lep odnos dve navijačke grupe je fantastična stvar, mnogi su sigurno već došli u Napulj i biće ih mnogo. Previše je bilo zahteva za karte, a broj koji je klub dobio je limitiran. Gostujući sektor biće krcat - poručio je Mijailović.

Oglasio se čak i ambasador Srbije Goran Aleksić, koji je najavio utakmicu u Napulju.

Napolitanci su se osećali prijatno u Beogradu Foto: Marko Jovanović

- Crvena zvezda će doći u Napulj da pobedi, biće to igra dva sjajna tima. Bratstvo navijača? Mislim da su se već pobratimili, prema informacijama koje već imam, mnogi su već u Napulju. Najmanje 3.000 Delija će biti, neki Srbi će gledati utakmicu čak i sa tribine Napolitanaca. Biće to dobra utakmica - rekao je Aleksić, a pojedini mediji navode da će lideri Zvezdine grupe Ultrasa biti gosti na Kurva B tribini i da su uveliko ugošćeni prijateljski.

Najlepša pesma koju su Ultrasi Napolija otpevali na Marakani

Ultrasi Napolija zanemeli posle dozivanja juga i severa, vođa predao megafon

(Telegraf.rs)