Transparent na utakmici Zenita najbolje pokazuje da će Srbi i Rusi biti strah i trepet za ostale navijače na Mundijalu (FOTO)

Srpski navijači će biti više nego dobrodošli u Rusiju 2018. godine, a takvu poruku smo mogli da vidimo na meču Zenita i Arsenala iz Tule

Ruski i srpski navijači očigledno jedva čekaju svetsko prvenstvo 2018, koje se igra u najvećoj državi sveta, a definitivno je i jasno da će se na tom šampionatu Sbi i Rusi ujediniti i verovatno će predstavljati strah i trepet za sve ostale navijače koji budu došli u Rusiju na Mundijal.

>>> Planiraš da bodriš Orlove u Rusiji? Ovim gradovima se treba nadati posle žreba! (VIDEO)

>>> Srbija menja dres za Svetsko prvenstvo u Rusiji?

Novi dokaz srpsko-ruskog navijačkog prijateljstva videli smo proteklog vikenda na utakmici Zenita iz Sankt Peterburga i Arsenala iz Tule. Ekipa Miodraga Božovića je došla do velikog iznenađenja i pobede od 1:0 na jednom od najtežih gostovanja, golom Evansa Kangve.

Ono što je posebno ostavilo utisak, kada je srpska navijačka scena u pitanju, jeste tribina navijača Zenita, koji važe za jedne od najjačih u Rusiji, koji su na centralno mesto svoje ograde okačili transparent na kojem su bile zastave Srbije i Rusije spojene, a na njima je na ćirilici bilo ispisano ''Dobrodošli braća!'', što jasno predstavlja dobrodošlicu za Mundijal, na koji se naša reprezentacija kvalifikovala direktno posle pobede nad Gruzijom u poslednjem kolu kvalifikacija.

>>> U Humskoj osvanuo grafit navijača CSKA iz Moskve sa brutalnom porukom (FOTO)

Takođe, i neke od srpskih navijačkih grupa imaju jake bratske veze sa navijačima ruskih ekipa. Delije su u bratskim odnosima sa navijačima Spartaka iz Moskve, Grobari sa navijačima CSKA, a pristalice OFK Beograda imaju sjajne veze sa navijačima Dinama iz Moskve.

Pogledajte i skraćeni snimak meča Zenita i Arsenala, gde se u nekoliko navrata može videti pomenuti transparent u kadru:

(Telegraf.rs)