Okoreli Grobar javno podržao Zvezdu protiv Sparte, ostali navijači Partizana ga žestoko napali zbog toga (FOTO)

Čuveni reditelj je žestoko branio svoj stav na Tviteru

Poznati reditelj Srđan Dragojević, inače veliki navijač Partizana, na društvenoj mreži Tviter je pružio podršku fudbalerima Crvene zvezde protiv Sparte iz Praga.

- Večeras, da podržimo Crvenu zvezdu - napisao je Dragojević, koga su brojni navijači napali zbog toga.

Bilo je onih koji su prešli granicu dobrog ukusa, pa su i vređali Dragojevića. Za njih je on imao odgovor "da ga vređaju do mile volje, ali da ne vaspitavaju dete u tom duhu".

>>>Olimpijakos objavio snimak iz Humske koji najbolje pokazuje odakle je doleteo topovski udar ka Marku Marinu (VIDEO)

>>>Zašto će Grobari večeras navijati za Zvezdu protiv Sparte?

>>>Pronašli smo novinara kog su Delije pre 8 godina ''maltretirale'' u Pragu: Šta im je sada poručio i kako je saznao da Zvezda ponovo dolazi u Češku? (VIDEO)

Neki su potegli i rečenicu Bože Koprivice, "da Zvezda igra protiv 11 Hitlera, navijao bih protiv Zvezde", ali mnogi zapravo nisu svesni da bi i za Partizan bilo dobro da tim iz Ljutice Bogdana prođe dalje.

Razlog je što je Partizan veoma blizu 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope posle poraza od Olimpijakosa sa 3:1, ali bi u toj rundi mogao da bude među nosiocima ako se brojni rezultati poklope.

Neophodno je da se dogode dva iznenađenja, a sudeći po kvalitetu mečeve i parova, najrealnije je da se to dogodi u susretu Zvezde i praške Sparte. Pogledajte i kakva je kombinatorika posle mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde su brojni favoriti blizu eliminacije, što ne odgovara Partizanu.

(Telegraf.rs)