Avramović dao obećanje navijačima, a o saigraču je samo ovo rekao: Fenomenalan, jedan od retkih u Evropi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka za srpske navijače

Aleksa Avramović je posle utakmice protiv Portorika, koju je reprezentacija Srbije dobila ubedljivo pred domaćim navijačima, rekao da je prezadovoljan kako je ekipa izašla na teren sa punom koncentracijom.

- Prerano je pričati o tome. Imamo jako dobar period iza nas. Trenirali smo naporno i jako. Ova pobeda nam je dobrodošla. Izašli smo sa velikom koncentracijom i maksimalnom angažovanošću i borbenošću, pre svega u odbrani. Iz toga se izrodio dobar napad, dali smo im mnogo lakih poena, pogotovo u prvom poluvremenu. Sad idemo u Kinu, imamo dve provere.

O Stefanu Joviću koji se vratio u tim?

- Fenomenalan igrač. Jovke je jedan od retkih plejmejkera u Evropi da su pravi plejmejkeri. Odigrao je stvarno vrhunsku utakmicu i sad i protiv Poljske. Mnogo znači njegova sigurnost.

I publika koja je došla u Arenu da isprati "Orlove" za Aziju imala je šta da vidi.

- Uvek je lepo, hvala im što su došli u ovolikom broju. Obećavamo im da ćemo uvek davati ovakav maksimum. Maksimalno ćemo biti angažovani u odbrani.

Svetsko prvenstvo je sve bliže, kakva je atmosfera među igračima?

-  Trudimo se da držimo nivo koncentracije na treningu. Pamtimo te detalje koji su mnogo važni u odnosu na svakog protivnika. Uigravamo se i normalno da ćemo rasti vremenom. Kroz utakmice se upoznajemo još bolje.

Poruka za srpske navijače.

- Borićemo se za sve vas.

(Telegraf.rs)