Zvezda se oglasila i objavila veliku promenu: Ovo se dugo čekalo!

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaški klub Crvena zvezda dao je zvanično obaveštenje navijačima i javnosti kako su napravljene velike promene.

Reč je o promenama izgleda sajta kluba koji nisu samo estetske prirode, već su i funkcionalni, u smislu da je dosta stvari sada preglednije i bitne informacije su istaknute kako bi odmah bile vidljive.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Dragi Zvezdaši,

Pred Vama je novi sajt KK Crvena zvezda Meridianbet!

Menjamo ga nakon pet godina, zbog naših potreba, želje da unapredimo i ovaj segment rada kluba, ali i vremena u kome živimo – gde su web platforme i digitalni nalozi kluba nešto što je najdostupnije i najotvorenije svakome ko želi da bude informisan o svakodnevnom životu i radu kluba.

Nećemo dužiti, ovaj zvanični sajt KK Crvena zvezda je: brži, moderniji, optimizovaniji, pregledniji i urađen je u najnovijoj tehnologiji!

Promena vizuelnog identiteta nije urađena „reda radi“ već kao neophodan prvi korak u unapređenju i digitalizaciji korisničkog iskustva armije navijača našeg kluba u narednom periodu.

Ono što planiramo i što stiže uskoro je mobilna aplikacija, login deo za sve članove kluba i vlasnike sezonskih karata sa personalizovanim sadržajama, takođe i digitalne verzije članske karte i ulaznica, after market funkcionalnost, kao i program lojalnosti za članove i još mnogo toga...

Uživajte u novom sajtu KK Crvena zvezda!

(Telegraf.rs)