Mladen Vujić igra sezonu iz snova u Nemačkoj: Šesta utakmica, šesti dvocifreni učinak i nova pobeda

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press

Nekadašnji centar Mege i OKK Beograda, Mladen Vujić nastavio je sa fantastičnim partijama u drugom po kvalitetu šampionatu Nemačke u dresu Gizena, pošto je na šest utakmica u sezoni zabeležio isto toliko dvocifrenih učinaka kada su poeni u pitanju. Danas je njegov sastav savladao drugi tim Fehte - 87:73.

Srpski košarkaš, rodom iz Sopota, postigao je 13 poena danas i bio je jedan od najefikasnijih u pobedi Gizena. Pored njega se u ekipi nalazi i nekadašnji igrač Zlatibora, Viktor Kovačević, koji se zaustavio na 11 poena.

Međutim, ono što je posebno impresivno jesu pomenute partije Vujića, koji je prethodno na gostovanju Dizeldorfu brojao sve do 22 poena, protiv Bajrojta je imao 17 poena, Minsteru je ubacio 14 poena, Karlsrueu 12, a Kirhajmu 18.

Sveukupno, to znači da Mladen ima u proseku 16 poena po meču, što je fantastična brojka, a na sve to, on hvata i 4,0 skokova po meču.

Gizen je posle nove pobede na skoru 4-2 i deli šesto mesto u drugoj nemačkoj ligi, a ta pozicija donosi plej-of, pošto će se tamo naći prvih osam timova.

(Telegraf.rs)