Navijač poslao "ljubavno pismo" vatrenoj novinarki zbog koje uzdiše Evropa: Obećala mu upoznavanje u Istanbulu

S. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Printscreen/Sportklub / Printscreen/Instagram/Deniz Aksoj

Nakon prelepe Dore Panteli, novinarke koju smo mogli viđati na mečevima Olimpijakosa, sada je u žižu evroligaške javnosti ušla prelepa Turkinja Deniz Aksoj, koja svojom pojavom osvaja sve navijače Fenerbahčea, pa onda i ostalih klubova.

Sada se pohvalila na društvenim mrežama velikom pažnjom koju dobija od navijača, kao i ljubavlju koju dele se njom, pa se tako javio jedan navijač sa nečim što se može okarakterisati i kao "ljubavna poruka".

Naime, on je u toj poruci njoj napisao kako ju je gledao na utakmici protiv Panatinaikosa i kako želi da je upozna kada dođe u Istanbul, te je samo pozdravi.

- Ćao Deniz, juče sam gledao utakmicu i video te kako intervjuišeš igrače. Trebalo mi je malo vremena da saznam tvoje ime, ali moram ti reći ovo – ti si najbolji super lepak za oči – bilo je nemoguće skloniti pogled s tebe, fenomenalna si! Od sada ću gledati svaku utakmicu Fenerbahčea. Inače, dolazim u Istanbul da gledam Fenerbahče protiv Žalgirisa. Pitam se, da li postoji mala šansa da te sretnem uživo i samo kažem "ćao"? Pozdrav iz Litvanije - napisao je navijač u poruci na elektronskoj pošti.

Ona je ovo objavila i prokomentarisala kako joj ovakvi komentari znače sve.

- Volim vas drugari sve i istinski cenim ovo. Jako sam srećna zbog svih mejlova, tvitova i ostalih poruka koje dobijam - napisala je Deniz, a onda je na sledećoj Instagram priči malo detaljnije obrazložila:

- U poslednje vreme sam se pitala zašto se osećam tako povezano sa navijačima u Evropi... Ne radim svoj posao zbog nagrade ili da bi izgledalo kao da sam najbolja reporterka na svetu ili nešto slično... ne, radim ovo da bih napravila promenu i povezala košarku sa ljudima i učinila da osećaju nešto u sportu jer i ja uvek želim da osetim nešto. To je razlog zašto to radim. Na svoj mali način... Nastaviću da radim na tome da svi postanemo strastveni prema košarci, jer je ovaj sport ljubav mog života. Neću se bojati da koristim svoj glas na najbolji mogući način za vas sve. Volim vas, ljudi - zaključila je.

Navijač Žalgirisa koji želi da se upozna sa prelepom Deniz imaće priliku to da uradi 17. januara naredne godine, kada će Žalgiris gostovati ekipi Fenerbahčea u Istanbulu, u sklopu 22. kola Evrolige.

(Telegraf.rs)