Bivši košarkaš Partizana komičnom izjavom osvojio društvene mreže: "Ljudi, zaustavite ga..."

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljivu pobedu je prethodne večeri odneo Dejan Radonjić iz svog dugogodišnjeg doma hale "Morača", gde je njegov Bahčešehir porazio Budućnost 92:75 na krilima MVP-a runde u Evrokupu Aksela Buteja, koji je upisao 21 poen i 12 skokova.

On je podelio MVP priznanje za peto kolo zajedno sa srpskim košarkašem Markom Pecarskim, koji je doneo pobedu Lijetkabelisu protiv Burga, a takođe je uspeo da neutrališe nestvarno prvo poluvreme Flečera Megija.

Amerikanac iz crnogorskog tima je ubacio 23 poena za devet minuta u prvom poluvremenu, a u nastavku okršaja je ostao na nuli. Možda je i izjava bivšeg igrača Partizana uticala na to.

Na poluvremenu je upravo on odgovarao na pitanja novinara i bio je

- Dobro poluvreme, moramo da odigramo bolje defanzivno, ali je dobro išlo sa linije za tri poena. U nastavku moramo da kontrolišemo skok i igramo bolju odbranu. Mislim da će napad biti bolji ako budemo igrali bolje u tranziciji i u odbrani.

Na red je došao igrač Bahčešehira Džejlin Smit, koji je u drugom delu prošle sezone igrao za crno-bele. Upitan je za očekivanja u drugom poluvremenu, ali on se osvrnuo na čoveka koji je davao izjavu pre njega.

- Ljudi, zaustavite momka koji je sada davao intervju - rekao je Smit i oduševio sve, aludirajući na 23 poena Megija i šut za tri pet od šest.

Smit je inače reprezentativac Hrvatske čiji pasoš poseduje, iako nema nikakve veze sa našim susedom.

(Telegraf.rs)