Salve kritika navijača Partizana za Željka Obradovića: "Kad će da shvate da je on problem, pregazilo ga vreme"

E. S.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Nisu se nadali navijači Partizana takvom ishodu, ali su crno-beli sinoć posle velike drame poraženi od trenutno poslednjeplasirane ekipe Virtusa u 5. kolu Evrolige u Areni. Vodili su više od 38 minuta, kontrolisali situaciju, ali je italijanski tim bio smireniji onda kada je bilo najpotrebnije - 69:70.

Na meču se povredio i Karlik Džons, što definitivno nisu dobre vesti za navijače Partizana, a pristalice crno-belih iznele su svoje viđenje meča na društvenoj mreži "X", gde je između ostalog bilo i podosta kritika na račun trenera Željka Obradovića.

Obradović je na konferenciji istakao da su u završnici viđena dva kontakta koja arbitri Migel Anhel Perez i Huan Karlos Garsija iz Španije, kao i Kristaps Konstantinovs iz Letonije, nisu svirali.

- Što se tiče te situacije, izgledalo je, nisam pogledao. Ovo sam pogledao i čini mi se da su bila dva kontakta u kojima se u normalnim situacijama svira faul - rekao je Obradović.

Na društvenim mrežama se povela polemika oko toga da li je Obradović mogao možda malo drugačije da odradi poslednju četvrtinu. Neki su čak pozivali Željka da napusti klubu crno-belih.

- Željko, vreme je. Bilo je pre par meseci - napisao je jedan od korisnika, na šta su se nadovezali i mnogi drugi komentari, a ovo su neki od najupečatljivijih:

- Što se mene tiče Obradović do penzije može biti trener Partizana, ali mi se UOPŠTE NE SVIĐA kako vodi tim... Niti hejtujem, niti ću odustati i prestati davati podršku, prosto iznosim mišljenje... Taman bili zadnji moju podršku će uvek imati. Igramo loše, j*g.

- Bukvalno ali bulvalno sam poludio gledajući ovo. Treba mi odmor od ovog čoveka. Stoji da ja ne razumem košarku ali brate, niko izgleda ne razume.

- Da li će i kada neko u KKP shvatiti da je Željko O. problem, a ne tim? Gubi sve tesne utakmice. Ovaj tim je on birao.

- Željko je tu da se obezbedi licenca, pregazilo ga je vreme ne igra savremenu košarku, sve se svodi na trojku, ako ona zataji doviđenja. Ovi momci barem igraju odbranu za razliku od prošle godine. Raspored koji imamo povoljan, prosućemo mi to. Teška priča, osam poena u poslednjoj četvrtini.

Jedan od korisnika je čak otišao toliko daleko da je Željka nazvao "najgorim trenerom Partizana", a mnogi su pitali šta se dešava sa Ajzejom Majkom i zbog čega pojedini igrači poput Dvejna Vošingtona i Balše Koprivice sinoć nisu dobili bilo kakvu ulogu.

(Telegraf.rs)