Rasim Ljajić iz lože gledao košarkaše Partizana: Iz prve ruke slušao poziv Grobara na stadion u Humskoj

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Ogroman broj navijača Partizana ostao je razočaran u Beogradskoj areni posle okršaja petog kola Evrolige. Crno-beli su poraženi od Virtusa iz Bolonje treći put u nizu (70:69) i prekinuli mini-seriju od dve pobede.

Slaba napadačka igra za domaći tim presudila je u završnici, a Vil Klajburn je uspeo da iskoristi momenat i poenterski najboljom utakmicom za sebe od početka sezone prelomi u korist gostiju. Frenk Nilikina je imao šut za pobedu, ali je promašio i nakon svega ostao u hali kako bi vežbao.

Kao i uvek, veliki broj poznatih lica viđen je u Areni, a osim onih standardnih na utakmicama KK Partizan poput proslavljenog glumca Dragana Bjelogrlića, tu je bio i čovek koji je viđen kao spasilac fudbalskog kluba.

Novi prvi čovek Partizana u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu Rasim Ljajić je uslikan je u loži na nivou 300 kako prati meč.

To je samo uvertira za ono što će posmatrati u subotu od 15:55 kada na stadion u Humskoj ulici dolazi Čukarički u okviru Superlige Srbije, a meč će biti poseban zbog povratka Grobara na domaće utakmice i južnu tribinu. Uostalom, poziv svima je upućen i tokom duela Evrolige.

Interesantno je da istog dana i košarkaši u ABA ligi igraju protiv Krke od 19 časova.

(Telegraf.rs)