Karlik Džons jedva hodao, pa pokazao koliki je čovek i ulepšao veče Francuzu koji je putovao 29 sati

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Neočekivan poraz doživeli su košarkaši Partizana u okršaju petog kola Evrolige, a ponovo je dželat, kao i u dva navrata prošle sezone bio Virtus 70:69.

Prepuna Beogradska arena se nadala nastavku pobedničke serije, ali je nešto slabija igra u napadu presudila, uz dosta ofanzivnih skokova rivala, posebno u prvom poluvremenu.

Veći peh od poraza je povreda ponajboljeg igrača tima Karlika Džonsa, koji se sredinom četvrte deonice nezgodno dočekao na nogu, posle čega je ostao da leži na parketu, zatim i izašao i trener Željko Obradović ga više nije vraćao na teren.

Plejmejker iz Južnog Sudana je posle utakmice viđen u hodniku kako šepa nakon izlaska iz svlačionice, što nisu baš najbolje vesti. I sam Obradović je istakao da mu je košarkaš rekao da mu noga ne izgleda dobro.

Džons je inače među prvima napustio svlačionicu i zaputio se kući, a pre nego što je došao do svog automobila zabeležili smo prelepu scenu.

Karlik je šepao sve vreme, ali mu nije bilo teško da se zaustavi i fotografiše sa nekolicinom ljudi. Posebno su pažnju privukli Francuz i Francuskinja, koji su putovali 29 sati autobusom iz Marseja kako bi gledali Partizan protiv Virtusa

Džons se najpre slikao sa njima, zatim i ostavio autogram, iako su gosti imali poteškoća sa pronalaskom olovke.

Plej će verovatno u četvrtak saznati kolika pauza ga čeka, ali da ima srca dokazao je nekoliko puta i zbog toga već postao jedan od miljenika navijača.

(Telegraf.rs)