Evroliga odredila sudije za meč Real Madrid - Zvezda: Jedan od njih je prošle nedelje delio pravdu Partizanu

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / N. Paraušić

Dan pred utakmicu, Evroliga je tradicionalno odredila sudije za meč Real Madrid - Crvena zvezda, koji se igra u španskoj prestonici u četvrtak od 20.45 časova.

Može se reći da nekih većih iznenađenja nema i da je Evroliga odlučila da na parket pošalje izuzetno iskusne arbitre, a biće to mali miks, pošto dvojica dolaze iz Francuske, a jedan čak iz Estonije.

Glavni sudija biće dobro poznati Mehdi Difala iz Francuske, koji se delio pravdu i na Fajnal foru prošle godine, a njemu će pomagati Rain Perandi iz već pomenute Estonije, zajedno sa Igom Tepenijeom iz Francuske.

Treba podvući da je Tepenije sudio prošlonedeljnu utakmicu između Makabija i Partizana u okviru 4. kola Evrolige, a koja je na kraju pripala košarkašima crno-belih.

Meč između Monaka i Pariza sudiće Emin Mogulkoč, Arturas Šukis i Alberto Baena, duel Žalgiris - Makabi pripao je Pjotru Pastusjaku, Đordiju Alijagi i Oreu Haliku, kojeg navijači Zvezde ne pamte po dobrom zbog onog detalja kada je Mirotić gazio liniju auta i potom postigao trojku za produžetak.

Duel Olimpija Milano - Anadolu Efes videće Sretena Radovića, Serđa Silvu i Tomasa Bisuela u ulozi arbitara, dok će meč Baskonija - Alba suditi Uroš Nikolić, Milivoje Jovčić i izraelski arbitar Noam Gordon.

(Telegraf.rs)