Budućnost odgovorila Vojinoviću saopštenjem: "Nama prepustite vođenje kluba, vama su stvari izmakle kontroli"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ABA liga/Budućnost VOLI/Filip Roganović

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice nije ostao nem na obraćanje sportskog direktora ABA lige, Milije Vojinovića, nego se oglasio novim saopštenjem u kojem se obratio direktno njemu.

Saopštenje je potpisao direktor podgoričkog kluba, Slavenko Radulović, a u njemu se poziva reakcija ABA lige na suđenje. Prenosimo ga u celosti.

- Na osnovu ‘ponoćnog’ saopštenja koje je Milija Vojinović uputio preko medija, ovim putem ga pozivamo da se prestane baviti prozivkama našeg kluba i ljudi koji sede u parteru, a mnoge od njih lično poznaje i da se okrene svom poslu i svojim odgovornostima.

Milija, ne uključujte se u ono čime ne treba da se bavite, prepustite nama vođenje kluba, Vaše je da regulišite suđenje i da predložite i što hitnije izmenite sudijske liste koje ćete delegirati na narednoj skupštini ABA lige.

Savetujemo Vas, Milija Vojinoviću, sportski direktore ABA lige, posvetite se svom poslu, stvari su Vam odavno izmakle kontroli! Ne dozvolite da ste deo prljavih stvari koje se dešavaju u ABA ligi - piše u saopštenju Budućnosti.

(Telegraf.rs)