Ko kupi ulaznicu za meč Partizan - Čukarički, dobija besplatnu kartu za utakmicu košarkaša crno-belih!

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press i Mileta Mirčetić

Fudbalski klub Partizan dobio je novi privremeni organ upravljanja sa Rasimom Ljajićem na čelu, a kojem će pomagati Peđa Mijatović i Danko Lazović. Ovu vest su u košarkaškom klubu prihvatili sa oduševljenjem, a prvi znaci saradnje već su vidljivi.

Naime, fudbalski i košarkaški klub zajedno će delovati ovog vikenda, pa će tako svi navijači koji budu kupili ulaznicu za fudbalsku utakmicu između Partizana i Čukaričkog koja se igra u subotu od 15.55 časova imati besplatan ulaz na nivou 400 za košarkaški meč 6. kola ABA lige između Partizana i Krke istog dana od 19.00 časova.

To znači da će subota biti pravi crno-beli dan, pošto će navijači sa stadiona u Humskoj moći samo da se presele u Beogradsku arenu, gde će biti odigran meč sa timom iz Novog Mesta.

Foto: KK Partizan / Printscreen

Uz to, KK Partizan zatražio je i dobio odlaganje meča za 60 minuta u subotu, pošto je meč prvobitno bio planiran za 18.00 časova, a kako bi svi navijači mogli da dođu na stadion.

Na ovaj način, Partizan je želeo da obraduje sve navijače crno-belih i da na neki način označi svež start u fudbalskom klubu.

(Telegraf.rs)