Dirljiva poruka Lebrona zbog nastupa sa Bronijem: "Toliko sam propustio zbog košarke..."

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP

Istoriju su prethodne noći ispisali Lebron Džejms i njegov sin Broni Džejms, koji su tokom druge četvrtine ušli na teren i zabeležili tri zajednička minuta. Nakon utakmice, u kojoj su Los Anđeles Lejkersi slavili nad Minesota Timbervulvsa rezultatom 110:103, Lebron je bio emotivan u svojoj izjavi.

Istakao je kako je zbog košarke puno propustio, kako mu je drago što ima priliku da doživi i proživi jedan takav momenat sa svojim sinom.

- To je porodica. Uvek je bila porodica iznad svega, i znaš, za mene je to značilo da sam izgubio mnogo vremena zbog ove lige, posvećujući se ovoj ligi, bivajući na putu, propuštajući mnoge stvari u vezi sa njim, Brajsove stvari, Zurijine stvari. Tako da, sada kada imam ovaj trenutak gde još uvek radim i mogu da radim zajedno sa svojim sinom, to je jedan od najvećih darova koje sam ikada dobio od onog gore, i iskoristiću to maksimalno - rekao je Lebron Džejms.

Duo otac - sin ispisao je istoriju, tako da su zajedno ubacili 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, od čega je samo jedan skok Bronijev. Ipak, Broni je srazmerno svom kvalitetu u ovom trenutku odigrao svega tri minuta u drugoj četvrtini i vrlo brzo se našao van terena.

(Telegraf.rs)