Pitali smo Žoca o Pešićevim rečima za večite: "Pitajte ga kakvu je saradnju imao sa Partizanom"

Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Telegraf

Trener Partizana Željko Obradović održao je trening pred meč protiv Virtusa u okviru petog kola Evrolige, gde crno-beli dočekuju tim iz Bolonje u sredu.

Obradović ističe da očekuje težak meč, jer je u pitanju duel:

- Da, crno-beli iz Bolonje dolaze. Oni još nemaju pobedu u Evroligi i to je najveća opasnost ovog meča. Oni imaju izvanredan tim, popunjeni su na svim pozicijama i izvanredno su vođeni sa istim trenerom kao i prošle sezone. Imaju jasnu ideju i siguran sam da će doći ovde da igraju sa velikom motivacijom. Pripremali smo utakmicu, treba da damo maksimim od prvog do poslednjeg sekunda utakmice - rekao je Obradović i istakao da nema problema sa povredama.

- Svi su zdravi.

Šta očekujete od Virtusa?

- Biće maksimalno motivisani, imaju dovoljno kvaliteta u timu, nekoliko igrača su igrali zajedno sa istim trenerom i zaista očekujem tešku utakmicu.

Upitan je i da li navijači mogu da očekuju nastupe Vašingtona i Ajzee Majka.

- Sutra određujemo tim, kao i uvek.

Pitali smo Obradovića i o komentaru Svetislava Pešića da se nada da će i Zvezda i Partizan da daju bar po dva igrača za reprezentaciju kada dođe vreme za "FIBA prozore".

- Vi ćete da pitate gospodina trenera reprezentacije kakvu je saradnju imao sa Partizanom poslednje tri godine i veoma lako ćete razumeti sve što vas zanima.

Ife Lundberg se našao na preliminarnom spisku Danske, a to je baš u vreme kada se igra večiti derbi.

- Kada dođe to vreme za tu utakmicu, tada ćemo pričati, nemam pojma, niti mogu da planiram nešto.

Osvrnuo se Obradović na kraju još jednom na Majka i Vašingtona i istkao da obojici nedostaju treninzi sa ekipom.

- I jednom i drugom fale treninzi, ali treniraju vredno sa velikom motivacijom, ali otom potom, tek je počela sezona, odigrali smo devet utakmica, nismo ni na osmini onoga što nas čeka.

(Telegraf.rs)