Nedović nakon meča objavio porodičnu fotku, pa odgovorio Varvarima: "Vi mi se gadite, braćo"

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ABA liga/Budućnost VOLI/Filip Roganović

Povremeni srpski reprezentativac Nemanja Nedović, ali i njegova porodica, bili su na udaru prozivki navijača Budućnosti, što je igrača Crvene zvezde nateralo na to da nakon meča odgovori na sve prozivke kako on to ume.

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj su njegova žena Mina i ćerkica, a uz to je dodao emotikone srca i šake koja implicira na srce.

Fotka je napravljena na jahti na primorju, što je dodatna simbolika s obzirom da se jučerašnja utakmica igrala u Crnoj Gori.

Foto: Printscreen/Instagram/neda1624

Posle toga je na svoju priču dodao i jedan isečak iz javnog nastupa poznatog kanadskog repera Drejka, koji je odavno postao viralan i veoma popularan u svetskoj javnosti.

- I ostalima vama, vama nevernicima, onima koji ne postižu uspehe, onima koji brišu tvitove, vi mi se gadite, braćo. Iskreno, ako želite da me pogledate u oči, ako želite nešto da uradite, baš tako sam i mislio - rekao je Drejk u svom izlaganju.

Zvezda je slavila u ovom meču rezultatom 75:73, a naredni igraju u četvrtak protiv ekipe Reala u Madridu, kada će pokušati za se vrate na pobednički niz koji je zaustavljen prošle nedelje u Beogradu porazom od Barselone.

(Telegraf.rs)