Delije spremile koreografiju kakva nikada u istoriji nije viđenja

S. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

... na našim prostorima.

Foto: Nikola Tomić

Sprema se pravi spektakl u Beogradskoj areni, očekuje se preko 20.000 navijača na tribinama, a oni koji su na njih ušli mogli su da vide uputstvo vođa navijača Crvene zvezde kako da zajedno naprave nezaboravnu koreografiju.

Ovako nešto još nije viđeno na našim prostorima, pošto se od navijača traže da uđu na poseban sajt gde bi izabrali određenu opciju u zavisnosti od mesta na kom sede, a nakon čega bi telefon krenuo da svetli određenim bojama.

Sve ovo bi trebalo da se desi nakon prozivke igrača Barselone, u momentu kada u hali bude bio mrkli mrak, a kada će igrači Zvezde biti prozvani od strane spikera da istupe na teren za pozdrav sa navijačima.

Poruku Delija prenosimo vam u celosti:

- Zvezdaši, Delije... Za današnju utakmicu pokušaćemo da izvedemo koreografiju u kojoj svaki od vas treba da učestvuje. Ovog puta želimo da cela hala krene da "blica" crveno i belo. Kako ćemo to izvesti?

Pristupite veb sajtu tako što ćete na vašem telefonu ručno upisati sledeću veb adresu u pretraživač:

https://crazynorth.netlify.app

ili skenirajte QR kod.

Otvoriće Vam se stranica gde piše:

Gde stojiš?

Gore Dole

Ako ste gore kliknite na dugme gore, ukoliko ste dole kliknite na dugme dole. Ekran bi trebao da krene da treperi crveno ili belo.

Kako bi izbegli rizik preopterećenja i pucanja internet mreže u hali kada bi u istom trenutku 20.000 ljudi kliknulo na datu adresu, poželjno je da svako od ulaska u halu do 10-tak minuta pred početak utakmice pristupi aplikaciji i zaključa telefon. Takođe preporučuje se da pojačate svetlo ekrana na maksimum kako bi se dobio željeni efekat.

Ako vidite da neko u vašoj okolini nije upućen i nije pročitao letak uputite ga da skenira kod i namesti telefon.

Sačekajte da prođe prozivka protivničkog tima. Kada krene prozivka naših igrača otključajte telefon i blicanje bi trebalo da se pojavi. Potrebno je okrenuti ekran telefona ka terenu da bi dobili željeni efekat i kako bi cela hala blicala crveno i belo.

Foto: Ustupljena fotografija/Telegraf.rs

(Telegraf.rs)