Partizan otkrio cene karata za Virtus: Evo kada i gde možete da ih kupite

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press/ds

Utakmica između Partizana i Virtus iz Bolonje u petom kolu Evrolige igra se 23. oktobra u Beogradskoj areni sa početkom u 20.30 časova.

Cena karata varira u zavisnosti od lokacije i tipa mesta, a najpovoljnije karte su na nivou 400, bočno, zapad ili istok, sa cenom od 2.500 dinara, dok centralna mesta na istom nivou koštaju 3.000 dinara.

Premium i superior karte se kreću od 9.000 do 10.000 dinara, dok najskuplje opcije uključuju karte za Sky Box, koje koštaju do 25.000 dinara.

Uz to, karte za najbliže terenu, poput Court Side u zoni V Red, dosežu do 12.500 dinara.

Saopštenje sa zvaničnog sajta prenosimo vam u celosti:

- U subotu, 19. oktobra, počinje prodaja dnevnih ulaznica za utakmicu 5. kola Evrolige u kojoj će se 23.10. od 20.30 sastati Partizan Mozzart Bet i Virtus. Kao što je i najavljeno, prioritet u kupovini dnevnih ulaznica imaju članovi KK Partizan Mozzart Bet za 2024. godinu i samo oni će moći da kupe ulaznice u prvih 48 sati prodaje.

Svaki član, imaće na raspolaganju mogućnost da kupi dve ulaznice na osnovu jedne članske karte.

Prioritetna prodaja počinje 19. oktobra u 10 časova i se odvija na sledeće načine:

Putem verifikovanih profila članova, koji istima mogu pristupiti preko sajta partizan.basketball

Putem sajta efinity.rs gde je za kupovinu potrebno da članovi unesu kod sa članske karte.

Neposredno na blagajni Beogradske arene (blagajna sever) i Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva, Sava Centar i Dom omladine) gde je potrebno pokazati člansku kartu i identifikacioni dokument.

Slobodna prodaja počinje 21. oktobra u 10 časova i odvijaće se putem linka na sajtu partizan.basketball zatim sajta efinity.rsi na blagajni Beogradske arene (blagajna sever), odnosno Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva, Sava Centar i Dom omladine)

(Telegraf.rs)