Javio se Štimac zbog Viktora (13) čija je priča pogodila Srbiju: Bivši centar Zvezde pokazao veliko srce

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna pretužna priča o porodici Stevanović iz Niša, pogotovu malom Viktoru Stevanoviću iz Niša je pogodila Srbiju. Viktor ima 13 godina i ima deformitet noge zbog čega se našao i na udaru svojih vršnjaka koji nisu dobri prema njemu, ali, nažalost, ova porodica ima i veće probleme i potrebna im je pomoć.

Čitava porodica Stevanović se nalazi u veoma teškoj situaciji, otac Goran Stevanović ima troje dece. Najmlađa je Vasilija koja ima devet godina, Viktor ima 13 i po, dok Andreja ima 16 i po godina i do sada je imala čak 27 operacija na nozi.

Viktor i Andreja su rođeni sa deformitetom noge, zbog čega moraju da hodaju sa štakama, ali žive u veoma malom stanu, zbog čega kako kaže porodica, oni se često i sudaraju, te otežano hodaju. Ono što je još privuklo pažnju je i majica malog Viktora, koja je na sebi imala grb Crvene zvezde, a pozadi ispisano njegovo prezime s brojem 10. Očigledno, on je sam i napravio to.

Zbog toga se na društvenim mrežama oglasio i Vladimir Štimac, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde koji je rekao da će poslati dres malom Viktoru.

- Ne mora Zvezda, pošto je danas jako važna utakmica, ali mogu ja da odnesem dres. To je isto kao Zvezda. Samo mi trebaju informacije - napisao je kratko Štimac, koji je potom rekao da neće samo na tome stati, već da će pomoći i mnogo više.

Priču porodice Stevanović iz Niša možete pogledati u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)